Innan fotograferingen

Välkommen till oss! Vår passion i över 11 år har varit att tillhandahålla extremt högkvalitativa fotograferingar på bekväma platser och med konstnärlig stil och kundservice som är oöverträffad.

Välj var och när du kommer till oss. Våra studior finns på många orter året om, vi är endast mobila och finns på olika butiker och köpcentrum. Med oss i våra studior har vi olika rekvisita och ni kan även låna kläder av oss. Har ni egen rekvisita som ni vill få med i era bilder får ni gärna ta med dem, vi tar många olika bilder så ta gärna med ombyte så att serien med bilder blir så varierad som möjligt! Vi tar emot bokningar via hemsidan och drop-in tar vi emot i mån av tid.

Obs! En bokning per familj oavsett antal barn.

om oss hemsida (kopia)
vara-fotograferingar2
om oss hemsida

Så här går fotograferingen till

Du betalar endast 50kr för fotograferingen! Varför så billigt?

Till skillnad från de flest andra fotografer ber vi inte om en stor investering i förväg. Vi vill att ni ska njuta av er upplevelse hos oss, samt se resultat innan du tar ett beslut kring vad du vill köpa.

Hos oss kan du lita på att kvalitet står i fokus. Våra fotografer är alla certifierade inom vår interna specialutbildning. Detta ger dig som kund tryggheten och vetskapen om att du får samma goda resultat oavsett till vilken studio du väljer att gå till.

Under våra fotograferingar hinner vi med olika poser, ombyte av kläder, byte av bakgrund samt varierande rekvisita. Våra specialutbildade barnfotografer ger ditt barn  en kul stund med ett slående resultat. Allt för att ni ska lämna oss med en glad känsla och vetskapen om ett lyckat resultat.

Vi gör både syskonbilder, enskilda porträtt och familjefoton.

Fotograferingen tar bara några minuter. Vi har allt på plats i studion.

Välkommen in till valfri studio, vi ser fram emot att hjälpa er bevara era minnen!

Se och beställ dina bilder online

Efter fotograferingen så skickas bilderna på bildbehandling. Inom 6 veckor efter fotograferingen kommer du få ett mail med en bildkod. Med bildkoden kan du skapa ett konto på studio.stylepixel.se. När du loggat in första gången har du 7 dagar på dig att köpa våra bildpaket till rabatterat pris.

Titta igenom dina bilder i lugn och ro. Välj ut de storlekarna som passar samt produkter som du önskar. Utskrifter skickas på posten och digitala filer laddas ned av dig/kund efter betalning.

Läs mer om produkter och priser här

Desk Laptop with blank screen on table of coffee shop blur background with bokeh
Bild 10x15cm - 23

Hantering av dina bilder

Fyll dina väggar och låt ditt hem representera de steg som tillhör livet. Tiden rusar förbi och plötsligt har man inte längre en bebis, utan en trotsig 3 åring, helt plötsligt går dem hem från skolan själva och innan man har hunnit blinka har dem flyttat hemifrån, skaffat jobb och man har vuxna barn. När barnen inte längre bor hemma, är det härligt att ha bilder som påminner en om den tid som har varit.

När du fått hem dina bilder är det viktigt att du hanterar dem varsamt. Bilderna är ömtåliga för vätska, fett, damm m.m. Bästa hanteringen är att använda rena bomullshandskar (eller tvätta händerna) och håll alltid långt ut i kanterna på bilden, annars kan det bli fettfläckar.