JOBBA HOS OSS

Vi söker nya medarbetare till våra studios!

IMG_0084-2

Din arbetsroll:

Du representerar vårt företag och ser till att våra kunder har en positiv erfarenhet hos oss med god service. Du är den som introducerar våra kunder till våra fotografer och till våra studios.

Du är utåtriktad, en social person och ska vara ansvarstagande samt serviceminded. Eftersom vår primära målgrupp är barn måste du gilla att arbeta med, samt möta barn.

Du har god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska. Andra språk som du kan använda i kommunikationen med våra kunder ser vi som värdefullt.

Din arbetsplats kommer främst att vara på våra mobila studios i Stockholmsområdet. Därför behöver du vara bosatt i Stockholm. Du ser inga problem med att resa inom jobbet då vår arbetsplats också är på andra orter.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du kommer att få jobba med pr, försäljning och kundadministration. Du kommer att hantera kunder i vår fotostudio.
  • Du jobbar med att få in kunder till våra studios för att nå våra mål. Du berättar om vårt koncept och ger kunden den upplevelsen vi erbjuder.

Om dig:

  • Du är utåtriktad och social.
  • Du gillar att jobba med människor.
  • Du tycker om att ge bra service.
  • Du är ansvartagande och har hög arbetsmoral.
  • Du tycker om att arbeta med barn.

Övrigt:

Vi erbjuder en social, kreativ och rolig arbetsplats med mycket skratt och positiv atmosfär.

Du kommer att få jobba i ett team där du är den som ser till att allt flyter på i studion.

Tjänsten och ansökan:

Vi söker medarbetare med start omgående. Omfattningen av tjänsten är varannan helg samt vid behov med varierande tjänstgöringsgrad. Du jobbar minst varannan helg, beroende på säsong. Söker du tjänsten ska du vara bekväm med att resa i perioder på annan ort än Stockholm.

Vårt koncept:

Vi på Stylepixel by Klick-Kids Barnfotografer vill att alla ska kunna ta del av kvalitativa professionella studiobilder till ett rimligt pris.

Våra barnfotografer är utbildade internt som är specialiserade på att fånga barnens naturliga leenden snabbt, innan barnen tappar fokus men utan att tappa kvaliteten.

Vi fotograferar både enskilda porträtt/syskon/familjer/spädbarn. Vår styrka är att förstå vad just våra kunder vill ha och sedan leverera det.

Våra fotostudios:

Stylepixel by Klick-Kids Barnfotografer är ett Stockholmsbaserat företag verksamt inom barnfotografi. Vi jobbar med mobila studios på exempelvis köpcentrum, matbutiker och varuhus och nu söker vi nya medarbetare i form av pr och assistent till våra fotografer i våra studios.

Vi jobbar tillsammans som ett team i våra studios och vi är lyhörda inför varandra för att kunna ha en arbetsplats där alla jobbar tillsammans för att nå våra mål samtidigt som vi har roligt under tiden.

Du som jobbar hos oss ska kunna hantera flera uppgifter samtidigt för att kunna se till att våra kunder får en bra upplevelse hos oss.

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@klickkids.se

IMG_0084-2
IMG_8295
IMG_8364