Vad händer efter fotograferingen?

Lägg till en underrubrik-2

Efter ert besök hos oss kommer vi att skicka alla bilder från er fotografering till våra bildbehandlare. De har hand om all administration i samband med era bilder. Du kommer att få ett mail om att dina bilder är klara inom 6 veckor efter ditt fototillfälle, väntetiden är beroende på säsong. Du behöver alltså inte vänta i mer än 6 veckor. 

Hela produktionskedjan sköts i egen regi för att säkerställa högsta kvalitet på bilder och produkter. Här får du en inblick i hur processen går till efter fotograferingen.

Tack för att vi har fått förtroendet att fotografera er!

Lägg till en underrubrik-2

Under bildbehandlingen tar vi bort bilder som ej är brukbara. Vi tar enbart bort bilder som har dålig skärpa eller har ett ljus som inte uppnår våra kriterier för att säljas. Vi fotograferar barn som rör mycket på sig och därför kan vissa bilder bli så. Vi gör även alla bilder i både färg och svartvitt. När allt är klart så lägger vi upp resultatet i vår webbshop.

Lägg till en underrubrik-2 (kopia)
Lägg till en underrubrik-2 (kopia 8)

Efter bildbehandling och uppladning i webbshopen, skickar vi ut ett mail till dig som har registrerat dig i samband med fotograferingen. I detta mail finns det en kod som ger dig tillgång för att se dina bilder online i ett privat bildgalleri. Bilderna i webbshoppen har en vattenstämpel på sig och bilderna är även lågupplösta och kan upplevas som om de är korniga eller grumliga. När du har beställt dina bilder och betalat försvinner vattenstämpeln och bilderna blir skarpa på de produkter som du betalar för. Dvs att alla de framkallade bilderna kommer inte att ha vattenstämpel/logan på sig och de digitala bilderna kommer inte att ha loggan på sig när man köpt till dem i webbshoppen och laddat ner de.

Lägg till en underrubrik-2 (kopia 5)

Du får ett mail när bilderna är klara. Mailet skickas till samma mailadress som uppgavs under fototillfället. Nedan följer en kort Demo-video på hur du gör för att skapa en användare.

  • Gå in på mailet från oss (Stylepixel)
  • Kopiera din bildkod
  • Gå vidare till `Klicka här för att se dina bilder´eller besök studio.stylepixel.se
  • Här skapar du en användare genom att skriva in din bildkod, mailadress, telefonnummer och val av kod.
  • Användaren är skapad, du har nu tillgång till dina bilder i vår webbshop.
Lägg till en underrubrik-2 (kopia 2)

När du har tittat på dina bilder och bestämt dig för vilka du är intresserad av är det dags att välja i vilket utförande du vill ha dina bilder. Vill du ha framkallade bilder att sätta upp på väggen, vill du ha nyckelringar, ska bilderna in i album etc.

I vår webbshop finner du mängder av produkter samt olika storlekar.

Från den dagen du loggar in första gången, har du 7 dagar på dig att köpa bilderna till ett rabatterat pris i våra bildpaket. Bildpaketen byter vi ut under årets gång. Klicka här för mer info om våra produkter, priser och paket.

Viktigt att tänka på är att vara noga med att man tar en extra titt på sina bilder innan man lägger bilderna i kundvagnen. Var noga med att inte något huvud är avkapat etc i dina bildark eller förstoringar. Bilderna framkallas så som de ser ut efter att du valt bild och går vidare med din beställning. Därför kan det vara en god idé att dubbelkolla sin beställning innan man slutför sitt köp.

Lägg till en underrubrik-2 (kopia 3)

Hur vill du betala? När vill du betala? Nu eller sen? Du väljer!

Vi har olika betallösningar i vår webbshop, allt för att du som kund ska kunna välja helt själv. Vi erbjuder betalning via Kort, Swish och Klarna.

Lägg till en underrubrik-2

Efter att du har genomfört din beställning i vår webbshop, tar vår personal hand om resten. Allt kommer omsorgsfullt att framkallas i vårt fotolabb, kontrollräknas, kvalitetssäkras och paketeras. Vi paketerar alla bilder med silkespapper, kartongkuvert samt wellpappkuvert. Allt för att säkerställa att dina bilder kommer fram i rätt skick. Det är även viktigt för dig som kund att hantera bilderna på ett korrekt sätt när du öppnar kuvertet/paketet

  • Bilderna är omtåliga för vätska, fett och dam m.m. 
  • Tvätta händerna, fettfläckar kan uppstå när du håller i bilden.
  • Tag aldrig mitt på bilden! Bästa hanteringen är att använda rena bomullshandskar. Håll alltid i bilderna långt ut i kanten.
Lägg till en underrubrik-2 (kopia)

När paketeringen av de framkallade bilderna är klar, skickas bilderna via Postnord. De digitala bilderna laddas ner via webbshoppen om man har gjort en beställning av digitala filer

Lägg till en underrubrik-2 (kopia 2)

Bilderna kommer hem till dig inom kort. Klicka här för mer info om leveranser och dyl.

Hoppas att du ska älska dina bilder.

Lägg till en underrubrik-2 (kopia 3)

Rama in dina bilder och dekorera ditt hem, slå in en inramad bild och ge bort som en gåva till någon du älskar. Nu har du bilder som kommer att uppskattas i flera generationer fram. Bilder från barnens uppväxt är ovärderliga. Du kommer aldrig att ångra att du har fotograferat deras steg i livet.  Deras första månad, deras första tand, eller deras första tappade tand.

Uppväxten och alla åren går snabbt. Därför är det viktigt att fånga och bevara de fina stunderna som snart är förbi.

 

Lägg till en underrubrik-2 (kopia 4)
Lägg till en underrubrik-2 (kopia 3)

Vi finns här för dig om du har frågor eller problem. Skicka mail till vår kundservice info@stylepixel.se

Lägg till en underrubrik-3